Jak już został dodany temat z graniem, to pomyślałem że można i zrobić o muzyce.
Wes Wallace
9 / 1 / 4
1x Hardcore Championship
Dla jaj
Gimmickowo
Na serio, i to
Dodam, że ostatnie propozycje wzięły się z tego, że odkąd zaczął się rok akademicki strasznie dużo jeżdżę autem i z racji tego, często chodzą te utwory w radiu (+ inne) ale te mi sie najbardziej podobają i je moge słuchać zawsze.
Ostatnio edytowany przez Michal (11-01-18 21:32:34)
0/0/0
Haris - bardzo przyjemny klimat 3 pierwszych linków.
Ja osobiście jestem fanem mocniejszego brzmienia, włosy też sobie zapuściłem ale akurat nie ze względu na muzykę xD. Najbardziej siedzę w latach 90, przede wszystkim Alice in Chains i Nirvana, uwielbiam klasyczne utwory Pink Floyd - przede wszystkim High Hopes, arcydzieło, jak ktoś nie słuchał to polecam. Z mocniejszych przede wszystkim Bullet for my Valentine (ale pierwsze 3 płyty), cała twórczość System of a Down, czy niektóre kawałki Killswitch Engage. No i wiadomo, klasyka - Metallica itp. Dużo mógłbym pisać, ale przede wszystkim rock, grunge, metal - na te tematy jestem gotowy do dyskusji.
https://www.youtube.com/watch?v=scTqpfL9WMA - jak ktoś lubi takie klimaty, to polecam utwory z serialu Sons of Anarchy, jak i cały serial.
Innych gatunków też posłucham, co wpadnie w ucho, od techniawy, przez pop i rap. Czego nie trawię? Newschoolowe utwory przede wszystkim.
Wes Wallace
9 / 1 / 4
1x Hardcore Championship
A jakie to newschoolowe utwory, bo tbh nie spotkałem się jeszcze z takim określeniem dotyczący muzyki?
"I'm the best in the world at what I do, and there's only two things you can do about that; nothing, and like it!" - AJ Styles
Kevin Owens
3/2/1
https://www.youtube.com/playlist?list=P … tV7SRm1ggU
Nie będę się rozpisywał. Rapsy są tylko w tej playliście. Jak słucham czegoś innego to zazwyczaj bo ktoś inny mi puszcza lub gdzieś sobie przypomnę, że fajny utwór i sobie zapuszczam spontanicznie.
Miałem w tym przypadku na myśli Newschoolowy rap, może źle sie wyraziłem.
Wes Wallace
9 / 1 / 4
1x Hardcore Championship