Co Wy na to, żeby od następnego PPV wystartować z takim omówieniem całego miesiąca na naszym fedzie? 3-5 osób i taka 2 godzinna rozmowa ważnych osób. Byłoby to coś ciekawego. Jeśli tendencja do wzrostu się utrzyma, to może forum wystrzelić. Jak myślicie? Bo trzeba ożywić życie poza tygodniówkami.
As Mike Baines 12 wins, 1 no-contest and 3 losses
1) PHW King of the Ring Tournament Winner
As Kazuchika Okada 6 wins and 7 losses
1) TV Champion (8.03.18-1.04.18) 3 title defences
As a user
3) Evolve HB
2) Użytkownik Kwietnia
1) Użytkownik Stycznia
Pogadanka zawsze na propsie, sam chciałbym w końcu w czymś takim wystąpić
"I'm the best in the world at what I do, and there's only two things you can do about that; nothing, and like it!" - AJ Styles
Kevin Owens
3/2/1
posłuchać jaknajbardziej, ale wystąpić raczej nie z przyczyn technicznych
Marvin Jones
Streak: Streak on PPV:
9-4-1 2-0-0
Achievements:
1x PHW Hardcore Champion (current)
Dave and Martin Whitaker
Team Streak: Team Streak on PPV:
2-0-0 1-0-0
Martin's Streak: Martin's Streak on PPV:
2-1-0 1-0-0
Dave's Streak: Dave's Streak on PPV:
2-0-0 1-0-0
Wins-Loses-No contests
VIDE CUL FIDE
Ale 2h to może być za długie jak dla mnie. Mi by się na przykład 2h poświęcić nie chciało na to, słuchanie w sensie.
"I'm the best in the world at what I do, and there's only two things you can do about that; nothing, and like it!" - AJ Styles
Kevin Owens
3/2/1
Fajne były te podcasty (chyba stare PHW się trzech doczekało) więc jak najbardziej na tak - chętnie posłucham (a i głosów wyżej deklarujących udział jest na tyle że z wytypowaniem 2-3 osób do ramówki nie powinno być problemów.)
Jedna uwaga, myślę że warto się skupić wyłącznie na PHW i nie tykać np. WWE co miało miejsce ostatnio i np. ja (ale było kilka takich głosów) słuchałem zawsze tylko części dotyczącej stricte federacji. Osobiście np.wrestlingu nie oglądam ale myślę że Ci którzy śledzą mają dostęp do innych źródeł opinii na ten temat
A, i myślę że formuła raz w miesiącu będzie ideolo.
Odświeżę ten temat. Niedługo PPV więc planujecie jakiś podcast? Ja niestety nie posiadam mikrofonu, także nie mam możliwości wystąpić, ale chętnie posłuchałbym czegoś takiego.
Jose Lopez:
1x PHW Heavyweight Champion
2x Polish Champion
23/0/6
Bo Dallas
2x Television Champion
5/0/10
Jak sprawdzę czy bangla mikrofon i wszystko to też mogę wziąć udział tylko muszę przeczytać na spokojnie wcześniejsze gale, bo trochę po łebkach to robiłem na bieżąco. Jeżeli nie znajdzie się nikt bardziej kompetentny ode mnie chętny do prowadzenia to mógłbym wziąć to na siebie. Ale poczekajmy, może jednak ktoś będzie się czuł bardziej na siłach. Zachęcam, nic strasznego